VOCAL COACHING ONSITE & ONLINE

Heel blij om je te helpen met al je stem-/zang-/spreekissues
Very happy to help you out with all issues on your vocals,
singing and speaking

AANBOD

INDIVIDUELE COACHING VOLWASSENEN & KINDEREN — SPREEK- & ZANGSTEM
IN GROEP: VOCAL COACHING & SAMEN ZINGEN
In het Nederlands, in English, en Français.


Check ook aliveandflowing.com voor meer info over vocal coaching,
zingen, maar ook welzijn, yoga, relaxatie en aanverwanten.


CHECK OUT THESE VOCAL COACHING VIDEOS – GRATIS LESSEN/FREE STUFF

Voor meer videos : klik hier.

Vocal Coaching – Video 1 – Ademhaling en zoemen

VOLWASSENEN

Bij stem.werk/vocal coaching gaan we vooral sensorisch tewerk (in tegenstelling tot motorisch). Deze methode is voor het grootste deel gebaseerd op de Lichtenberger methode van het klankgeörienteerd stemgebruik. We gaan in het lichaam voelen, op zoek naar trillingen, gefocust naar onszelf en ons stemgeluid luisteren, bewust met de ademhaling werken. We zorgen dat we geaard zijn en gebruiken ook visualisaties. We gaan niet uit van vooropgestelde anatomisch ‘correcte’ houdingen. Door de klankgeörienteerde technieken toe te passen, vindt het lichaam en stemapparaat zijn meest ontspannen ‘juiste’ positie zelf. Vrijheid, gemak van stemgebruik, helderheid, natuurlijk (spreek)ritme en groot volume zijn spontane uitkomsten.  We kunnen desgewenst ook aan de slag gaan met klankschalen, de gong, werken met innerlijke beelden, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Resonantiebrilliance, je contact met je eigen stem en innerlijke kern, je zelfvertrouwen, je sensitiviteit en je uitdrukkingskracht zullen geleidelijk aan toenemen en zich verdiepen.

Bij zingen kunnen we alles verkennen op dezelfde manier als in het stem.werk. Het verschil zit ‘m in het feit dat je in de klank-/zangsessie dieper kan ingaan op werken rond ritme, spelen met tempo’s en toonaarden, verschillende technieken uitwerken bvb zingen in neutral, curbing, belting enz, harmonieleer, notenleer enz. Ook interpretatie en improvisatie kunnen aan bod komen. Het is een meer traditionele manier van werken.  Aan jou de keuze tussen stem.werk en zangles. Je kan ook mixen uiteraard. Ik geef enkel de twee mogelijkheden om een duidelijk beginkader te scheppen. Ik werk graag intuïtief, hiermee is een goeie vooruitgang gegarandeerd.

Vaak duiken er bij het zingen en het gebruik van de stem in het algemeen (vb bij het spreken voor publiek) onaangename verrassingen op zoals angstverlies van zelfvertrouwentrillen, enz Of: alleen thuis zing je in volle vrijheid en voor een publiek ben je plots meer gespannen. Deze issues worden aangekaart en daarmee gaan we aan de slag. Dit kan – indien gewenst – via lichaamsoefeningen, bewustwording van hinderende patronen. We kunnen ook deblokkeren via opdrachten rond mentale technieken, zelfs spirituele technieken en huiswerk 🙂

Prijzen & betaling
Privésessies
Prijs voor een privésessie van
60 minuten: 53€
75 minuten: 61€
* 90 minuten: 69

Prijzen en betaling
Duo & groepssessies
Prijs voor een duosessie van 60 minuten70€
Prijs voor een sessie van 2 of 3 personen van 90 minuten110€
Reknr: IBAN BE97 9731 3523 8949
BIC: ARSP BE 22
Argenta spaarbank (ASPA)


KINDEREN

Met kinderen werk ik rond geluiden, klinken en zingen. We laten alles zo spontaan mogelijk ontstaan. We verkennen het horen zelf, toonhoogtes en verschillende volumes. We werken ook met tekenen en geluiden, met muzikale raadspelletjes, eenvoudige ritmesbodypercussion, muzikale uitbeeldingsspelletjes, een klankconcertje dat we zelf ineenknutselen, … Indien op verplaatsing, breng ik mijn piano en versterker mee zodat de kinderen ook op de gespeelde melodietjes vrij kunnen dansen, meezingen en improviseren. Een verkennen van piano spelen kan ook!


IMPRO PUUR, SAMEN ZINGEN

Dit is een pagina van Katie Siren als artieste en vocal coach. Alle info ivm de ‘Impro puur reeks, Samen zingen’
vind je op de pagina van aliveandflowing.com.

Prijzen & betaling
Privésessies
Prijs voor een privésessie van
60 minuten: 53€
75 minuten: 61€
* 90 minuten: 69